Slide 2
GESTIÓ DE FLOTES
Distingir és saber apreciar la qualitat
Slide 1

APP MÒBIL I PORTAL WEB

Rastreig vehicular en temps real
Slide 3

Rastreig i protecció vehicular

Equips d'alta qualitat
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

prosecat@prosecat.com

2000+

Vehicles afiliats

685 120 259

500+

Clients satisfets

PROSECAT

Empresa instal·ladora de sistemes GPS en tot tipus de vehicles, presta un servei de localització i gestió de flotes a través d’internet. Ofereix una àmplia gamma de productes i aplicacions destinades a incrementar la productivitat, millorar la gestió i la seguretat de les flotes de forma còmoda i responsable.

685 120 259

starlink

Proveïdor oficial Starlink

SERVEIS

SISTEMA GALILEO

satelite

Ámplia gamma de serveis avançats de posicionament, navegació i serveis de cronometratge. Galileu és un sistema europeu de navegació per satèl·lit que ofereix a tot el món.

LOCALITZACIÓ

gps-2798348_640

Localització a temps real del vehicle: detall de la seva posició, adreces, coordenades, orientació, estatus, etc.

RUTA

ruta

Mostra al mapa: Posició. Ruta. Velocitat. Distància total/parcial. Temps total/parcial. Temperatura i motor. RPM. Nivell de dipòsit de combustible. Comptaquilòmetres. Horómetro. Etc.

SEGURETAT

seguridad

Configuració dels avisos d’esdeveniments produïts als seus vehicles en temps real, entrades i sortides d’espais i temps. Recepció de missatges de correu electrònic al seu telèfon mòbil. Informar per poder gestionar i visualitzar alertes en un mapa.

MISSATGERIA

charla

Rep notificacions via e-mail i WhatsApp, d’esdeveniments d’encesa, apagat, remolc, sortides de zona i qualsevol esdeveniment personalitzat o informes periòdic d’informació de el vehicle km recorregut, velocitat mitjana i molt més.

TEMPERATURA

termometro

Controla la temperatura de la mercaderia i verificació del manteniment de la cadena de fred durant tot el transport. Visualització de la temperatura a temps real. Generació d’informes amb gràfics i tots els detalls d’anàlisi i d’emmagatzematge.

PUNTS D'INTERÈS

punto de interes

Situar la posició de la base logística, clients, proveïdors, etc. i tenir constància del pas del vehicle per aquest punt.

VÍDEO-MONITORITZACIÓ

camara-de-seguridad

Aquest sistema permet a empreses i usuaris monitoritzar a temps real el que està passant en un vehicle

MANTENIMENT

mantenimiento

Planificar i programar el manteniment dels vehicles i maquinària per hores, kilòmetres i dies.