SERVEIS

galileu

SISTEMA GALILEO

Ámplia gamma de serveis avançats de posicionament, navegació i serveis de cronometratge. Galileu és un sistema europeu de navegació per satèl·lit que ofereix a tot el món. Interoperabilitat entre Galileu i el sistema de GPS és completa i Galileu ofereix una posició precisa i fiable.

EL SISTEMA GLOBAL DE NAVEGACIÓ PER SATÈL·LIT EUROPEU.

LOCALITZACIÓ

Localització a temps real del vehicle: detall de la seva posició, adreces, coordenades, orientació, estatus, etc.

ruta

RUTA

Mostra al mapa: Posició. Ruta. Velocitat. Distància total/parcial. Temps total/parcial. Temperatura i motor. RPM. Nivell de dipòsit de combustible. Comptaquilòmetres. Horómetro. Etc.

SEGURETAT

Configuració dels avisos d’esdeveniments produïts als seus vehicles en temps real, entrades i sortides d’espais i temps. Recepció de missatges de correu electrònic al seu telèfon mòbil. Informar per poder gestionar i visualitzar alertes en un mapa.

seguridad
coche
whatsapp

MISSATGERIA

Rep notificacions via e-mail i WhatsApp, d’esdeveniments d’encesa, apagat, remolc, sortides de zona i qualsevol esdeveniment personalitzat o informes periòdic d’informació de el vehicle km recorregut, velocitat mitjana i molt més.

TEMPERATURA

Controla la temperatura de la mercaderia i verificació del manteniment de la cadena de fred durant tot el transport. Visualització de la temperatura a temps real. Generació d’informes amb gràfics i tots els detalls d’anàlisi i d’emmagatzematge.

termometro
punto de interes

PUNTS D'INTERÈS

Situar la posició de la base logística, clients, proveïdors, etc. i tenir constància del pas del vehicle per aquest punt.

TACÒGRAF

Amb aquesta aplicació es podrà fer una descàrrega programada de les dades del tacògraf i la targeta del conductor, que quedarà emmagatzemada per al seu posterior ús de forma legal.

MANTENIMENT

Planificar i programar el manteniment dels vehicles i maquinària per hores, kilòmetres i dies.

SERVEI INTEGRAL DE VÍDEO-MONITORITZACIÓ

Aquest sistema permet a empreses i usuaris monitoritzar a temps real el que està passant en un vehicle, ja sigui particular o d’empresa. La solució de Surfsight Cloud Service permet maximitzar la seguretat de conductors, passatgers, vehicles i càrrega. Gràcies a la connectivitat IOT, ofereix un monitoratge integral de el vehicle a temps real: GPS, vídeo en directe i esdeveniments intel·ligents. El monitoratge GPS registra en directe el trajecte dels vehicles i emmagatzema l’historial de rutes. La integració de múltiples sensors permet llançar notificacions a temps real de possibles esdeveniments com parades, acceleracions, girs agressius.

ANIMALS DE COMPANYIA

El “TMT250” és un rastrejador personal autònom amb connectivitat GNSS, GSM. Aquest mini rastrejador està dissenyat per a persones, animals domèstics, monitorització de cotxes, control d’empleats, esdeveniments esportius, etc. És impermeable (IP67) i garanteix l’ús extern en dures condicions, a més, la gran capacitat de la bateria amplia l’interval d’aplicacions on es necessita una durada.

El TMT250 és un rastrejador personal AUTÒNOM amb connectivitat GNSS, GSM.

El suport de goma està dissenyat per subjectar el dispositiu al cinturó o a l’arnès de mascotes. El dispositiu es manté en una posició estable mentre està en ell, per la qual cosa és perfectament adequat per a l’ús de la seva funció.